A pályázó/projekt megvalósító DE nevében az aláírási jogokat és ellenőrzési feladatokat az egyetem rektora és a kancellár látják el, a projekt megvalósításával kapcsolatban kötelezettségvállalást ők tehetnek.
A projekt megvalósításának szervezete az ENVIKUT team, azaz a célzott kémiai és biológiai alapkutatások környezeti szennyezők felszámolására irányuló kutatások megvalósítására létrehozott kutatói csoport. A csoportot a DE, és konzorciumi partnere, az MTA Atommagkutató Intézetének kutatói alkotják.
A projekt szakmai megvalósítását a projektirányító bizottság (PIB) irányítja. A PIB a kedvezményezett döntéshozó, jóváhagyó szervezete. A PIB elnöke egyben a projekt szakmai vezetője. A 7 kutatócsoport munkáját a szakmai alprojekt vezetők hangolják össze.
A PIB működésének technikai és operatív hátterét a projektmenedzsment biztosítja. A projektmenedzsment szervezet ellátja a projekt szereplői közötti koordinációs, illetve adminisztrációs, dokumentációs és jelentéstételi feladatokat, szakmai függetlensége biztosított.

 

Nagyítás
Képre kattintva nagyítható

 

Vissza a főoldalra